Over Elgersma Online

Over Elgersma Online

Impact maken, dat is wat wij doen.

Klaar om jouw organisatie naar een hoger level te tillen? Wij wel! Onze specialisten zitten klaar met frisse ideeën om van jouw bedrijf een online succes te maken. Met klare taal en sprekende beelden veranderen wij jouw wensen en dromen in werkelijkheid. Moeiteloos zien wij de essentie van jouw bedrijf en zetten wij ons 100% in om deze uit te dragen in een effectief ontwerp.

” We hebben voor MPS binnen één week in totaal 7 waardevolle sollicitanten binnen gehaald door middel van een online recruitment marketing strategie! “

Website-Arrow
AdParlor_Photo-Post_Mobile_Previewkopie-2

Een totaalconcept

Onderscheid maken wij door het totaalconcept wat we aanbieden. Creatieve en professionele vormgeving? Check. Een passende en doordachte strategie? Check. Bij ons ligt de focus niet enkel op beeld maar ook op het verhaal erachter, wat minstens zo belangrijk is. Wij denken mee van A tot Z en maken beeld met een relevante boodschap. Dat is waar wij voor gaan.

Wij zetten doelen om naar online succes

Klaar om impact te maken?

Wij zijn benieuwd naar jouw missie! Waar staat jouw organisatie nu en wat wil je bereiken? Wij denken graag met je mee en vertalen binnen korte tijd jouw wensen naar online succes.

Elgersma Reclame en Media

Naast Elgersma Online (www.elgersmaonline.nl) doen wij ook nog reclame en media (www.elgersmamedia.nl). Hierop delen wij onze offline creatieve concepten en ontwikkelingen. Heb je interesse in een offline campagne of ben je benieuwd wat dit voor jouw bedrijf kan doen? Kijk dan zeker even op onze website of neem contact met ons op.

Onze experts

Rutger Elgersma

Reclame & Strategie

Joris Clappers

Concept & Design

Wesley Blankenstein

Webdesign & SEO/SEA
Ik wil meer omzet
nl_NLDutch