Blog

Ondernemen in coronatijd

thumbnail_elgersma_concept_dm_SM
Geen categorie

Ondernemen in coronatijd

Niemand ontkomt aan de ingrijpende maatregelen rond het coronavirus. De scholen zijn dicht, de horeca ligt stil, Nederland lijkt lam te liggen. En ook wij bij Elgersma Online en Elgersma Media werken momenteel thuis, zoals talloze mensen. Zo blijven we voor jou als klant klaar staan.

Het zijn uitdagende tijden, maar dit kan juist ook een tijd zijn om te denken in kansen. Vraag je als ondernemer vooral af: wat kan ik de komende weken nog wél doen, zodat wanneer alles weer voorbij is, je een vliegende start hebt.

We geven je graag een paar handige tips.

1: Plan vooruit
Het is nu dan misschien even stil, maar er komen ook weer andere tijden aan. Goed idee om deze gedwongen windstilte te benutten, om klaar te zijn voor dat moment. Is de content op je website verouderd, zijn er nog WordPress-updates en plug-ins die uitgevoerd moeten worden? Google blijft altijd updaten en beoordelen, dus het is belangrijk om op verschillende manieren te blijven optimaliseren. Daar kan je nu aan werken, en daar helpen wij je graag bij.

2: Slim adverteren
Juist nu is het de tijd om online marketing serieus te nemen. Omdat er nu even minder geadverteerd wordt betekent dat ook dat advertentiekosten lager liggen. Maar nu de mensen de deur niet meer uit komen surfen ze des te meer op internet. Daar liggen mooie kansen om jezelf te laten zien.

3: Knallen met content
Nu het even wat rustiger is, is het een perfect moment om te schaven aan je content. Zowel op je website als op social media. En vergeet ook blogs en nieuwsbrieven naar je klanten niet. Zet ze nu alvast klaar, zodat je er straks geen omkijken meer naar hebt.

Wij wensen je tenslotte heel veel succes in deze uitdagende tijd. En denken -en doen- als het nodig is, graag met je mee.

Team Elgersma Online
www.elgersmaonline.nl

Leave your thought here

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

nl_NLDutch