Blog

Geld verdienen met Facebook in jouw regio!

Geld-Verdienen-Met-Facebook
Geen categorie

Geld verdienen met Facebook in jouw regio!

Jouw onderneming is vooral lokaal of regionaal actief. Het budget voor marketing is beperkt, maar toch probeer je jouw doelgroep te bereiken. Om die reden plaats je af en toe een advertentie in een lokale krant of verspreid je een huis-aan-huis flyer. Online adverteren? Niks voor jou, daarvoor is de regio te klein. Toch? Het is logisch dat je dit denkt. Toch heb je het helemaal mis! Bij Elgersma Online werken we veel voor regionale ondernemers en halen we mooie resultaten voor hen. Dit doen we onder andere met Facebook.

Jouw doelgroep bereiken
Facebook geeft ons de mogelijkheid om heel gedetailleerd een doelgroep te bereiken. Wij kunnen deze doelgroep zelf bepalen op basis van woonplaats, geslacht, leeftijd, interesse en ga zo maar door. Bovendien is het mogelijk om al voor heel kleine bedragen te adverteren op Facebook. Je raadt het al: bij Elgersma Online weten we een maximaal resultaat te behalen met zeer schappelijke budgetten.

Voorbeeld Facebook advertentie
Hoe specifiek de mogelijkheden van regionaal adverteren op Facebook zijn, kunnen we het beste laten zien aan de hand van een voorbeeld.

Er is een braderie in Gouda en een lokaal restaurant heeft een mooie aanbieding. Koffie met een appelpunt voor maar €3,50. Het is druk in de stad, waarschijnlijk zijn er best veel gegadigden voor een lekker bakkie. Maar hoe bereiken we die?

Het antwoord is Facebook! Daarop kunnen we een advertentie maken voor een hele specifieke doelgroep. Namelijk alle bezoekers van 18 jaar of ouder die zich deze week tussen 9.00 uur ’s ochtends en 17.00 uur ’s middags in het centrum van Gouda bevinden.

Wij plaatsen de advertentie op Facebook, Messenger en Instagram (onderdeel van Facebook). Dit betekent dat een bezoeker van het centrum, op het moment dat hij op zijn telefoon een van de bovenstaande apps opent, zeer waarschijnlijk wordt geconfronteerd met de aanbieding. Deze bezoeker is altijd op loopafstand van het restaurant. Het enige wat hij nog hoeft te doen, is plaatsnemen op het terras.

De mogelijkheden zijn eindeloos
Bovenstaande situatie is slechts een voorbeeld van wat we kunnen bereiken met zogenaamde hypertargeting. De mogelijkheden zijn eindeloos. Ook voor jouw onderneming! Wil je weten hoe? Kom dan eens een bakkie drinken bij Elgersma Online. Dan zorgen wij voor de appelpunt 😉 Wij vertellen je graag wat we voor jouw onderneming kunnen betekenen.

Leave your thought here

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

nl_NLDutch