Voordelige Container

Huur een voordelige afvalcontainer
via Voordelige Container.

50%

Meer gebruikers op de website

66%

Meer sessies op de website

37%

Meer aankopen op de website

Cases-Logo-VoordeligeContainer-01

Voordelige Container.

Het containerverhuurbedrijf Voordeligecontainer.nl had de wens om hoger in de zoekresultaten van Google te komen, om op die manier meer containerverhuur te genereren. Aan ons de taak om hiermee aan de slag te gaan en met behulp van verschillende SEO-technieken Voordeligecontainer.nl op een zo hoog mogelijke plek in de zoekmachine te krijgen.

De Opdracht.

Allereerst gingen we aan de slag met een zoekwoordenonderzoek, om te kijken op welke zoekwoorden Voordeligecontainer.nl op dat moment werd gevonden. Naar aanleiding daarvan besloten we om voor 16 pagina’s op de website SEO teksten te gaan schrijven. Hierdoor zouden de webpagina’s beter gevonden kunnen worden door de klant. Ook moesten de titels van de pagina’s worden geoptimaliseerd, wat ook gunstig zou zijn voor de zoekresultaten.

Naast de vraag van Voordeligecontainer.nl om beter gevonden te worden in de zoekresultaten van Google, verzochten zij ons ook om een Google Ads campagne uit te voeren. Het zoekwoordenonderzoek wat we eerder hadden gebruikt, konden we ook weer inzetten voor deze campagne. Uiteindelijk maakten we zes advertentiesets met in totaal 32 advertenties.

VoordeligeContainer_Resultaat_DEF

Het Resultaat.

De nieuwe SEO teksten en Google Ads campagne leverden het gewenste resultaat op. Na enige tijd was het organische verkeer naar de website met 25.6% gestegen, waardoor er meer conversies kwamen via het organisch zoekverkeer. Daarnaast waren er 21% meer conversies via de Google Ads campagne.

De eigenaar van Voordeligecontainer.nl Richard Reijm was zeer tevreden. Het advertentiebudget kon dankzij de SEO optimalisatie naar beneden, omdat er meer organische conversies op gang kwamen. Zo bleef er uiteindelijk meer omzet over, waar Richard natuurlijk erg blij mee was!

Ben je benieuwd wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op.

nl_NLDutch