VAVO Rijnmond College

VAVO Rijnmond College biedt
een gestructureerde aanpak en
een intensieve leerlingbegeleiding.

2.700

Gemiddelde bezoekers per maand

2

Gemiddelde positie in Google

35%

Gemiddelde Bouncepercentage

Cases-Logo-VAVORijnmondCollege

VAVO Rijnmond College.

De doelgroep van het VAVO Rijnmond College bestaat uit leerlingen van verschillende achtergronden. Zowel leerlingen die alsnog een diploma willen halen als leerlingen die om andere redenen op zoek zijn naar een nieuwe kans, zijn welkom. Zij kunnen uiteraard niet alle problemen oplossen, maar ze kunnen je wel helpen om zelf de draad weer op te pakken.

Bij de opleidingen van het VAVO Rijnmond College bieden we een gestructureerde aanpak en een intensieve leerlingbegeleiding. Iedere leerling krijgt een mentor die zijn studievoortgang en presentie in de gaten houdt. Andersom verwachten zij van hun leerlingen een gemotiveerde werkhouding en de vastberaden wil om te slagen.

De Opdracht.

Het team van VAVO Rijnmond College wilde een duidelijke en overzichtelijke website voor wat zij te bieden hebben. De vorige website was zeer gedateerd en niet volgens de technische vereisten anno 2019. Zo was de website niet responsive (mobiel vriendelijk) en waren de contactgegevens lastig te achterhalen.

Allereerst hebben we het draadmodel (opbouw van de website) bepaald. Hoeveel pagina’s, kopjes, inschrijfformulier etc. Vervolgens zijn we met het ontwerp begonnen. Na goedkeuring van het ontwerp zijn we de website ‘live’ gaan bouwen. Door middel van een link kon de klant de voortgang op de voet volgen.

Ook zijn we aan de slag gegaan met SEO-optimalisatie. SEO-optimalisatie zorgt ervoor dat je hoger in de zoekresultaten komt van zoekmachines.

Na akkoord van de klant kon de website al snel live!

Presentatie_Website_Vavo

De klant aan het woord.

” Ik ben heel erg tevreden met het resultaat. Het contact was heel prettig en het proces ging ook heel soepel. De website is scoort hoog in de zoekresultaten. Nu wachten op het terrassenseizoen! ”

– Jeannette Melsen, VAVO Rijnmond College.

nl_NLDutch