Immobilia

Immobilia biedt full service,
ongeacht de waarde van de woning.

50%

Meer gebruikers op de website

66%

Meer sessies op de website

37%

Meer aankopen op de website

Immobilia_A4_Impressie-1

Verhuurmakelaar Immobilia.

Verkoop en Verhuurmakelaar Immobilia benaderde ons voor het bedenken en uitvoeren van een gerichte campagne. Het doel was om een pakkende actiecampagne te lanceren voor een specifiek inhaakmoment, namelijk Koningsdag. Een uitdagende en leuke opdracht!

De Opdracht.

Een aantal van onze medewerkers ging langs bij Immobilia om te bespreken hoe we dit samen het beste konden gaan aanpakken. Na een goed gesprek met een goede bak koffie (waarvoor bedankt Immobilia!) konden we een inventarisatie maken van hun wensen met betrekking tot de campagne. Op kantoor hebben wij dit vervolgens vertaald naar een plan van aanpak en konden we aan de slag.

Allereerst begonnen we met de copywriting voor de campagne, het schrijven van goede, vlotte en wervende teksten. Onmisbaar wanneer het gaat om een pakkende en effectieve campagne. Nadat Immobilia akkoord gaf wat betreft de teksten gingen wij verder met de vormgeving. Elk verhaal, of het nu wervend is of informatief, moet er natuurlijk ook uitnodigend uitzien. Ook hierbij vroegen we om de goedkeuring van Immobilia voordat we verder gingen met de productie van de campagne.

Vervolgens verzorgden wij de begeleiding van de productie en zorgden wij dat de campagne geschikt werd voor verschillende advertentieformaten zoals bijvoorbeeld social media maar ook de lokale krant.

Immobilia_A4-Impressie-2

Het Resultaat.

Precies op tijd voor het inhaakmoment was de campagne klaar. Na afloop van de campagne was het tijd om de resultaten met elkaar te bespreken. Gelukkig waren deze positief! De resultaten vormden het vertrouwen om toekomstige acties van Immobilia verder uit te werken.

“Met de campagne hebben we aantoonbaar nieuwe klanten geworven, waardoor de actie rendabel was. Een groot pluspunt is dat wij naast directe omzet ook hebben kunnen werken aan onze naamsbekendheid. Dit straalt vertrouwen uit naar onze (potentiële) klanten en naar de toekomst.”
– Stefanie Koolhaas, Immobilia makelaar Berkel en Rodenrijs.

Ben je benieuwd wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op.

nl_NLDutch