BK Warehousing

Ons streven is om alle logistieke
activiteiten van uw bedrijf
uit handen te nemen.

55

Gemiddelde bezoekers per maand

4

Gemiddelde positie in Google

49%

Gemiddelde Bouncepercentage

Cases-Logo-BK-Warehousing

BK Warehousing.

BK Warehousing, een public warehouse. Zij zijn gespecialiseerd in Custom Client Solutions. Zij werken aan de hand van de kernwaarden kwaliteit, service, communicatie en denken altijd in oplossingen. Zij kunnen zowel vrije handelsgoederen als douanegoederen behandelen en opslaan. Bij BK behandelen ze alle goederen alsof ze van onszelf zijn.

BK biedt een groot assortiment van logistieke activiteiten aan, hiermee kunnen zij ook voor uw bedrijf een passende oplossing aanbieden voor uw logistieke uitdaging.

Hun streven is om alle logistieke activiteiten van uw bedrijf uit handen te nemen, zodat u zich voor 100% op uw core business kunt richten.

De Opdracht.

Bas wilde een duidelijke en overzichtelijke website voor zijn diensten. Zijn vorige website was zeer gedateerd en niet volgens de technische vereisten anno 2019. Zo was de website niet responsive (mobiel vriendelijk) en waren de contactgegevens lastig te achterhalen.

Allereerst hebben we het draadmodel (opbouw van de website) bepaald. Hoeveel pagina’s, kopjes, inschrijfformulier etc. Vervolgens zijn we met het ontwerp begonnen. Na goedkeuring van het ontwerp zijn we de website ‘live’ gaan bouwen. Door middel van een link kon de klant de voortgang op de voet volgen.

Ook zijn we aan de slag gegaan met SEO-optimalisatie. SEO-optimalisatie zorgt ervoor dat je hoger in de zoekresultaten komt van zoekmachines.

Na akkoord van de klant kon de website al snel live!

Presentatie_Website_BK-Warehousing

De klant aan het woord.

” Onze website werkt weer snel, makkelijk en is mobiel vriendelijk. Wijzigingen in beeld en tekst kan ik dankzij de meegeleverde handleiding zelf veranderen. De samenwerking met Elgersma Online verliep transparant en vlot. Tevens vielen de kosten erg mee t.o.v. de gedane arbeid. Dank jullie voor de fijne samenwerking en de mooie website. ”

– Sebastiaan Klaassen, BK Warehousing.

nl_NLDutch