Alfitt

De meest stijlvolle en
goedkope oplossing voor
wankelende tafels op het terras.

55

Gemiddelde bezoekers per maand

4

Gemiddelde positie in Google

49%

Gemiddelde Bouncepercentage

Alfitt_Arrow_Shadow

De Alfitt.

Maak kennis met de Alfitt, dé meest stijlvolle en goedkope oplossing voor wankele tafels op het terras. Naast het stabiliseren van tafels kan de Alfitt ook voor andere doeleinden worden gebruikt. Denk bijvoorbeeld aan het stabiliseren van (tuin)stoelen en banken of het openhouden van deuren en ramen. De Alfitt doet wat hij beloofd en brengt geen extra fratsen of kosten met zich mee.

De Alfitt is geproduceerd met oog voor het milieu. Er wordt gebruik gemaakt van gerecycled materiaal en aan de onderkant heeft het een inkeping, zodat er minder materiaal nodig is. Dit doet echter niet af aan de kwaliteit. De Alfitt is zeer krachtig en heeft door de ribbels op de bovenkant veel grip. Alfitt is een snelle en duurzame oplossing voor uw wankele tafel.

De Opdracht.

Harm wilde een gebruiksvriendelijke mooie webshop voor de Alfitt.

Allereerst hebben we het draadmodel (opbouw van de website) bepaald. Hoeveel pagina’s, kopjes, inschrijfformulier etc. Vervolgens zijn we met het ontwerp begonnen. Na goedkeuring van het ontwerp zijn we de website ‘live’ gaan bouwen. Door middel van een link kon de klant de voortgang op de voet volgen.

Ook zijn we aan de slag gegaan met de SEO-teksten. Goede SEO-teksten zorgen ervoor dat je hoger in de zoekresultaten komt van zoekmachines. En afsluitend hebben we naast sterke teksten ook de fotografie gedaan.

Na akkoord van de klant kon de website al snel live!

Presentatie_Website_Alfitt

De klant aan het woord.

” Ik ben heel erg tevreden met het resultaat. Het contact was heel prettig en het proces ging ook heel soepel. De website is scoort hoog in de zoekresultaten. Nu wachten op het terrassenseizoen! ”

– Harm, de Alfitt.

nl_NLDutch