AB Techniek Garagedeuren

De garagedeurenspecialist
in de regio Zuid-Holland.

50%

Meer gebruikers op de website

66%

Meer sessies op de website

37%

Meer aankopen op de website

AB-Techniek-Arrow-Right

De opdracht.

AB Techniek Garagedeuren is een garagedeurenspecialist en biedt verschillende type garage- en bedrijfsdeuren aan. Wat de wens van de klant ook is, de broers van AB Techniek en Garagedeuren zoeken naar een oplossing en zorgen dat deur geleverd en gemonteerd wordt. Van deze goede service moesten meer mensen weten en daarvoor schakelden ze Elgersma Media in. Voordat ze ons benaderden hadden ze al een website en plaatsten ze zo nu en dan een advertentie in de krant.

Online waren ze niet echt actief, afgezien van een kleine investering in Google Ads. Ze realiseerden zich echter dat online advertising de verkoop zou kunnen stimuleren en hoorden van anderen positieve succesverhalen. Ze hadden alleen geen verstand van social media.. Een telefoontje van Elgersma Media kwam dan ook precies op het juiste moment.

De oplossing.

Wij gingen direct voor hen aan de slag! Samen formuleerden we het beoogde doel: zorgen voor meer afspraken en een toename van klanten in de showroom. We brachten hun situatie en doelgroep in kaart en bespraken de toe te passen media. Aan de hand van deze informatie besloten we een social media campagne op te zetten. Uit ons vooronderzoek bleek dat dit de beste manier zou zijn om de doelgroep te bereiken. Hierbij hebben we onder andere gebruik gemaakt van een video. Bewegend beeld is tegenwoordig populair en blijkt een van de beste manieren om de aandacht te trekken op social media.

AB-Techniek-Resultaten_FB-2

Het Resultaat.

De resultaten vielen dan ook niet tegen! Met name op Facebook bleek er veel interesse te zijn in de producten van het bedrijf. Na het draaien van de social media campagnes is het aantal afspraken en klanten in de showroom dan ook vergroot. Eigenaar Remko gaf aan dat de zaken in de maand januari in vergelijking met voorgaande jaren heel goed gingen. Wij waren natuurlijk heel blij om dat te horen! Door de social media campagne goed af te stemmen op de doelgroep en een passende manier te vinden om deze te bereiken, behaalden we het gewenste resultaat.

Eigenaar Remko: “Het voelt goed dat ons bedrijf nu ook actief is op social media en daar dankzij Elgersma Media niet meer in achter loopt. Als we daar ook nog eens meer garagedeuren, onderhoudswerk en onderdelen door verkopen, zijn we voor de toekomst op de goede weg. De aantallen zien er op dit moment heel gezond uit en zijn voor mij veel beter dan gedacht.”

Ben je benieuwd wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op.

nl_NLDutch