Zoekmachine Optimalisatie (SEO)

Zoekmachine Optimalisatie (SEO)

Wij maken jouw website SEO-technisch volledig op orde.

Om bezoekers naar je website te krijgen en te behouden is het belangrijk om je website SEO-technisch volledig op orde te hebben. Wat dit precies inhoudt? SEO staat voor Search Engine Optimization en is het optimaliseren van de zoekmachineresultaten in het belang van jouw website. SEO is een langetermijnstrategie en vergt onderhoud. Het kan je echter veel websitebezoekers en potentiële klanten opleveren.

Onze professionals gebruiken verschillende SEO-technieken en tools om jouw online vindbaarheid op internet te vergroten en jouw website zichtbaar te maken voor potentiële klanten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het creëren van relevante content in de vorm van blogs, linkbuilding en het verbeteren van de laadtijd en mobielvriendelijkheid van de website. Door al deze zaken op orde te hebben, kunnen conversies worden vergroot en haal je meer omzet dan ooit!

Nieuwsgierig geworden naar SEO? Maak een afspraak met ons via e-mail of telefoon, dan bespreken wij samen met jou de mogelijkheden.

Veelgestelde Vragen

Hoe kom ik bovenaan in Google?
Iedereen wil natuurlijk graag bovenaan in Google komen. Wij kunnen jou hier uiteraard bij helpen maar daar moet wel wat werk voor worden verzet. Het is van tevoren goed om in kaart te brengen op welke zoekwoorden jouw website gevonden moet worden. Zodra we dit weten, gaan we jouw website analyseren en vergelijken met websites van concurrenten. Op basis van dit onderzoek kunnen we bepalen hoe jouw website gevonden kan worden op de gewenste zoektermen.

Wat is zoekmachine optimalisatie (SEO)?
SEO staat voor Search Engine Optimization en is het optimaliseren van de zoekmachineresultaten in het belang van jouw website. SEO bestaat uit drie onderdelen: on-page optimalisatie, technische optimalisatie en linkbuilding.

Sta ik gelijk op nummer 1 in Google?
Wij denken dat een website nooit ‘af’ is en continu verfrist en geüpdatet moet SEO is een langetermijnstrategie en vergt onderhoud. Het resultaat van de werkzaamheden is dan ook vaak pas te zien na een aantal maanden. Je moet dus wel enig geduld hebben, maar uiteindelijk kan het je veel websitebezoekers en verkopen opleveren. De combinatie van SEO, SEA en conversieoptimalisatie is sterk. Hiermee sta je geadverteerd direct in de top vier van de zoekresultaten op bepaalde zoekwoorden. In combinatie met de juiste SEO structuur en een website (of webshop) die is geoptimaliseerd voor conversies, zorgt dit ervoor dat je al direct resultaat zult boeken.

Wat kost SEO bij Elgersma Online?
De kosten van SEO verschillen per organisatie en zijn afhankelijk van een aantal zaken. Van tevoren proberen wij jouw situatie in te schatten en geven wij een advies over de juiste strategie en bijkomende kosten.

Wat houd on-page optimalisatie in?
On-page optimalisatie is zorgen dat bepaalde zoekwoorden waar de website op gevonden moet worden relevant zijn. Dit houdt in dat de tekst op de pagina’s aansluiten op wat de bezoeker zoekt. Je kunt on-page optimalisatie onder andere toe passen door relevante titels te schrijven of foto’s een titel te geven. Hoe relevanter je pagina’s zijn, hoe hoger je in de zoekmachine komt te staan.

Wat is technische optimalisatie?
Technische optimalisatie is het optimaliseren van technische onderdelen van de website zoals de indexeerbaarheid en crawlbaarheid van de website. Met deze technieken kan de werking van de website worden verbeterd. En een goed werkende website is natuurlijk wat bezoekers (en een zoekmachine zoals Google) graag willen zien.

Wat houd linkbuilding precies in?
Linkbuilding is het verkrijgen van een link op een andere website die naar jouw website verwijst. Hoe meer linkjes, hoe beter. Google ziet jouw website op die manier als betrouwbaar. Het is echter wel van belang om relevante links te verkrijgen. Het plaatsen van grote aantallen irrelevante links is zinloos. Google kan dit detecteren en zelfs je zichtbaarheid verkleinen. Om die reden is het goed om een linkbuilding strategie op te zetten.

Ik wil meer omzet

Onze klanten

Ben je nieuwsgierig wat wij voor andere klanten hebben gedaan?

Bekijk ons portfolio!

Ook online succes?

Bel ons op 0180 - 32 83 50 om vrijblijvend een afspraak te maken de mogelijkheden te bespreken, mail naar info@elgersmaonline.nl of…

Kom direct in contact!
nl_NLDutch