Webshop Ontwikkeling

Webshop Ontwikkeling

Een succesvolle webshop of webwinkel.

Een webshop is zoveel meer dan ‘iets wat je aan je website hangt’. Bij het bedenken, ontwerpen en vormgeven van een webwinkel komt ongelooflijk veel kijken. Denk aan marktonderzoek, klantprofielen, inkoop, opslag, verzending, betaalmethodes… Het is hoe dan ook maatwerk en geen kwestie van een paar muisklikken. Net als voor een website geldt dat het creatieve proces wat er aan voorafgaat erg belangrijk is. Hiermee bepaal je de strategie en het verloop van de webshop.

Bij Elgersma Online kunnen en willen wij je ontzorgen en een webshop bouwen en onderhouden die perfect doet waar hij voor bedoeld is. Namelijk klanten aantrekken en aanzetten tot een aankoop. Hiervoor komen veel van onze diensten samen, denk aan conversie optimalisatie, zoekmachine optimalisatie, socialmedia campagnes en Google Ads Campagnes (SEA). Door de sterke combinaties van deze diensten en marketing-methodes zal je vrijwel zeker snel omzet draaien met je webshop.

De juiste strategie voor een succesvolle webshop of webwinkel.

Bij Elgersma Online gaan we samen met jou aan de slag om de perfecte strategie op te zetten, die leidt naar een goed lopende webshop. Het opzetten en onderhouden van een webshop kost veel tijd, daarom nemen wij graag werk uit handen en helpen wij jouw webshop succesvol te maken. Niet alleen krijg je van ons alle technische ondersteuning die er maar mogelijk is, ook zorgen we voor creatieve teksten die zijn geoptimaliseerd voor de zoekmachines, beeldmateriaal en vormgeving. Uiteraard wordt de link met social media niet vergeten: succes moet je immers delen!

Wil jij graag een webshop opzetten of heb je al een webshop maar wil je meer omzet genereren? Wij helpen je graag! Kom bij ons langs of nodig ons uit voor een gesprek. Wedden dat we je kunnen verrassen met onze creatieve en commerciële visie?

Veelgestelde Vragen

Hoeveel kost het om een webshop te laten maken?
We zeggen het maar eerlijk: wij zijn niet per se de goedkoopste en dat willen we ook niet zijn. Wel de beste. Wij maken webshops die technisch aan alle eisen voldoen en die goed draaien op alle platformen. Of dat nu een computer, tablet of smartphone is. Wij zorgen ervoor dat je allerlei nuttige strategische informatie over je klanten kunt inwinnen. Daarvoor hebben we een aantal tools die we aan je webshop toevoegen. Zo kom je er precies achter wie de bezoekers zijn en hoe je ze kunt stimuleren om terug te komen, je shop te delen of je product te kopen. Wij kunnen je niet alleen vertellen wat je aan ons kwijt bent, maar ook wat je met ons kunt verdienen!

Kunnen jullie mijn bestaande webshop ombouwen?
In principe kan alles! Eerdere ervaringen met een webshop kunnen goed van pas komen, aangezien je weet wat niet werkt en wat je niet wil. Meestal is het mogelijk om de webshop om te bouwen, soms is het misschien beter – en goedkoper! – om opnieuw te beginnen. Daarnaast is het natuurlijk ook mogelijk om je webshop aan te passen en te optimaliseren voor meer conversies.

Kunnen jullie mijn webshop hosten en beheren?
Uiteraard, graag zelfs. Wij zijn er om je te ontzorgen. Maak gebruik van onze eigen en wij zorgen ervoor dat problemen al opgelost zijn voordat je er erg in hebt. Wij houden bovendien je systeem up-to-date, veilig en zorgen ervoor dat er drie keer per dag back ups worden gemaakt van je webshop bestanden, database en mailboxen!

Ik wil meer omzet

Onze klanten

Ben je nieuwsgierig wat wij voor andere klanten hebben gedaan?

Bekijk ons portfolio!

Ook online succes?

Bel ons op 0180 - 32 83 50 om vrijblijvend een afspraak te maken de mogelijkheden te bespreken, mail naar info@elgersmaonline.nl of…

Kom direct in contact!
nl_NLDutch