Socialmedia Campagnes

Socialmedia Campagnes

Alles laten samenkomen door middel van socialmedia.

Om meer websitebezoekers te krijgen is social media een uitstekend middel. Het is alleen nog niet zo makkelijk om hierin goed resultaat te behalen. Bij Elgersma Online kunnen wij je hierbij helpen! Onze professionals zijn op de hoogte van alle ontwikkelingen in de online wereld en weten hoe je succesvolle advertenties opzet via Facebook, Instagram en LinkedIn. Afhankelijk van jouw doelgroep zetten wij deze in. Doe jij Business-to-Consumer zaken? Dan zijn zowel Facebook als Instagram heel geschikt. Business-to-Business? LinkedIn is hét platform om jouw doelgroep aan te spreken.

Wat jouw doelen ook zijn, een goede strategie is onmisbaar. Om elke euro goed te besteden bepalen wij van tevoren samen met jou een social media strategie. Deze passen wij helemaal aan op de wensen en doelen die je wilt behalen. Zo kunnen we doelgericht en effectief aan het werk!

Meer weten over de inzet van social media voor jouw bedrijf? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen je graag!

Ik wil meer omzet

Onze klanten

Ben je nieuwsgierig wat wij voor andere klanten hebben gedaan?

Bekijk ons portfolio!

Ook online succes?

Bel ons op 0180 - 32 83 50 om vrijblijvend een afspraak te maken de mogelijkheden te bespreken, mail naar info@elgersmaonline.nl of…

Kom direct in contact!
nl_NLDutch