Online Recruitment Marketing

Online Recruitment Marketing

Personeel werven via online advertenties.

Als online marketing bureau kunnen wij je bij Elgersma Online helpen bij het beter zichtbaar maken van jouw bedrijf. Wij laten je website goed werken en zorgen dat je de juiste doelgroep bereikt. Daarnaast zijn wij echter ook gespecialiseerd in online recruitment marketing. Dit houdt in dat wij met behulp van online marketing tools de juiste werknemers voor jouw bedrijf kunnen vinden. Klinkt dat interessant? Lees dan verder!

De juiste werknemers.

Om de juiste werknemers voor jouw organisatie te vinden, gaan we samen aan de slag om een goede recruitmentstrategie op te zetten. Het zoeken en vinden van goede werknemers kan best lastig zijn en kost vaak veel tijd. Bij Elgersma Online helpen wij je daarom graag.

Allereerst bespreken wij de doelen en wensen van jouw organisatie. We vormen een goed beeld van de doelgroep en bedenken hoe we deze het beste kunnen bereiken. Dit kunnen we doen via social media, maar ook via offline reclame zoals posters of flyers. Deze keuze verschilt per type organisatie. Vervolgens gaan we concreet aan de slag en creëren we door middel van copywriting en vormgeving een pakkende advertentie. Zo verzinnen we wervende teksten en maken we een aansprekend design.

Door het opstellen van een online marketing strategie voor het vinden van goede werknemers, zal je zien dat de juiste mensen worden aangetrokken en je snel de beoogde doelen en wensen behaald. Online recruitment marketing maakt het vinden van de juiste werknemers zo niet alleen makkelijker maar ook een stuk leuker.

Benieuwd hoe wij jouw bedrijf kunnen helpen door middel van online recruitment marketing? Neem dan even contact met ons op voor het maken van een afspraak.

Veelgestelde Vragen

Wat is Google AdWords?
Een online advertentie is in principe vergelijkbaar met een advertentie in de krant. Ware het niet dat je online een stuk meer mogelijkheden hebt! Zo kun je bij een online advertentie inzicht krijgen in wie de advertentie ziet en of er een aankoop is gedaan naar aanleiding van de advertentie. Om hier achter te komen is wel enige kennis van Google AdWords vereist. Bij Elgersma Online kunnen wij hierin ondersteuning bieden en voorzien wij je van een overzichtelijke maandelijkse rapportage.

Is online marketing geschikt voor mijn bedrijf?
In principe is online marketing voor iedereen. Soms kan het alleen zo zijn dat een online marketing campagne geen invloed zal hebben of meer geld zal kosten dan het gaat opleveren. Om die reden brengen wij altijd van tevoren in kaart wat de doelen zijn en onderzoeken we de mogelijkheden. Is er kans op een succesvolle campagne? Dan gaan we van start! Zo niet, dan onderzoeken we de andere mogelijkheden.

Wat kost online marketing bij jullie?
De kosten voor online marketing zijn afhankelijk van het product dat je verkoopt en de concurrentiepositie. Over het algemeen zorgt meer concurrentie voor een hogere prijs. Maar dit gaat niet altijd op, het gaat er uiteindelijk om wat het jou kan opleveren. Dat berekenen wij voor je! Zowel met een klein als groot budget kun je al aan de slag met online marketing.

Wat is mijn voordeel bij het inzetten van online marketing?
Zonder online marketing is het tegenwoordig best lastig om websitebezoekers te krijgen. Laat staan je product te verkopen. Want hoe vinden potentiële klanten jouw website? Hoe mooi je website er ook uitziet, bezoekers zijn nodig om je doelen te behalen. Het voordeel van het inzetten van online marketing is dat je in relatief korte tijd een groot aantal bezoekers naar je website of webshop kunt leiden. En bezoekers leiden weer tot verkopen.

Ik wil meer omzet

Onze klanten

Ben je nieuwsgierig wat wij voor andere klanten hebben gedaan?

Bekijk ons portfolio!

Ook online succes?

Bel ons op 0180 - 32 83 50 om vrijblijvend een afspraak te maken de mogelijkheden te bespreken, mail naar info@elgersmaonline.nl of…

Kom direct in contact!
nl_NLDutch