Conversieoptimalisatie

Conversieoptimalisatie

Conversie optimalisatie voor meer resultaten.

Je bent blij met je nieuwe website die een tijdje geleden live is gegaan. De klanten weten hem te vinden, alles ziet er netjes en strak uit en de informatie is up-to-date. Toch merk je dat het beter kan en dat stilstand eigenlijk achteruitgang is. Door middel van onze tools zie je dat de website wel bezoekers krijgt, maar dat er eigenlijk geen tot weinig actie wordt ondernomen.

Elgersma Online kan jouw website optimaliseren voor (meer) conversie.

Laten wij bij Elgersma Online je daar nu goed bij kunnen helpen. Op verschillende manieren kunnen wij jou helpen om de huidige website te verbeteren. Wij analyseren de website en kijken hoe we bezoekers actie kunnen laten ondernemen. Door middel van de analysetools kunnen wij je website A/B testen om te zien welke opzet het beste werkt. Wij zorgen door middel van opvallende knoppen en duidelijke teksten dat je bezoekers worden aangezet tot actie. Een kleine verbetering op dit gebied kan al een groot verschil maken.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Bel of mail ons en maak een afspraak voor een oriënterend gesprek over wat er allemaal mogelijk is.

Veelgestelde Vragen

Wat is Google AdWords (SEA)?
Google AdWords (SEA) is bij uitstek de manier om te adverteren op het internet. Vergelijk het met adverteren in een krant. Alleen biedt het internet mogelijkheden die drukwerk niet kan bieden. Dankzij Google AdWords in combinatie met een analyse tool binnen je website kun je precies te weten komen wie de advertentie heeft gezien, hoe vaak en hoe lang er gekeken is en zelfs of een klant een aankoop heeft gedaan.

Is online marketing wat voor mijn bedrijf?
Geen bedrijf is hetzelfde en dat geldt dus ook voor de marketing. Het ene bedrijf leent zich veel beter voor deze manier om naar buiten te treden dan het andere. In een persoonlijk gesprek kunnen we kijken wat wij voor jou kunnen betekenen. Wat de kosten van online adverteren betreft: the sky is the limit. Maar het is niet zo dat duurder automatisch beter betekent. Wij willen graag met jou op zoek naar wat adverteren je op kan leveren en wat je met welk budget kunt bereiken.

Ik wil meer omzet

Onze klanten

Ben je nieuwsgierig wat wij voor andere klanten hebben gedaan?

Bekijk ons portfolio!

Ook online succes?

Bel ons op 0180 - 32 83 50 om vrijblijvend een afspraak te maken de mogelijkheden te bespreken, mail naar info@elgersmaonline.nl of…

Kom direct in contact!
nl_NLDutch